Suosittele

Joskus vain tuntuu siltä, että kun astelee kirjaston kirjahyllyjen välissä ja antaa katseensa juosta kirjojen selkien ohi, ei katse kiinnity mihinkään. Hyllystä ei pomppaa esiin yhtäkään kirjaa, joka haluaisi lähteä mukaan ja tulla luetuksi mahdollisimman pian. Kysymys: Olen lukenut jo nuo kaikki, eikä täällä ole mitään muuta? pyöri taukoamatta päässä.

Juuri tämän syyn vuoksi, haluaisin kuulla teiltä, lukijani, suosituksia luettaviksi kirjoiksi. Kirjan ei tarvitse olla välttämättä lempikirjasi, eikä sinun ole itse välttämättä tarvinnut edes aloittaa kyseisen kirjan lukemista, sillä mikä vain kelpaa. Kirja saa toki olla sellainen, jonka olet aiemmin lukenut, tai ehkäpä jopa lempikirjasi, mutta voit myös vinkata kirjasta, josta et pitänyt tai kirjasta, jota et ole vielä ehtinyt lukemaan, mutta haluaisit kuulla, millainen se on.

Suosituksia voit jättää kommentoimalla tämän kirjoituksen kommenttiosioon, mutta katsothan, ettet suosittele turhaan sellaista kirjaa, jonka olen jo ehtinyt lukemaan. : ) Ajatuksia, kommentteja, palautetta, mielipiteitä ja suosituksia jostakin tietystä kirjasta, jonka myös minä olen lukenut, voit jättää kyseisen kirjan arvostelun kommenttiosioon. : >

Lukemani kirjat on listattu tänne.

Lista suosituksista:
1. Laila Hirvisaari: Minä, Katariina
2. Aino Kallas: Sudenmorsian
3. Jeff VanderMeer: Pyhimysten ja mielipuolten kaupunki
4. Steph Swainston: Kuolemattomien kaarti.

4 kommenttia:

 1. Böö, 1. Laila Hirvisaari: Minä, Katariina (historiallinen romaani Venäjän keisarinna Katariina II:sta)
  2. Aino Kallas: Sudenmorsian (melko eriskummallinen ihmissusikirja)

  Molemmat olen itse lukenut ja tykkäsin kummastakin :D

  ~Vladdy

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Buu <3 Kiitos suosituksista Vladdysein! Koitan etsiä nuo kirjat käsiini mahdollisimman pian!

   Poista
 2. Moi!
  Ehdottomasti lukemisen arvoinen kirja on Jeff VanderMeerin Pyhimysten ja mielipuolten kaupunki. Erikoisempaa ja omanlaatuisempaa fantasiaa.
  Samoin Steph Swainstonin Kuolemattomien kaarti. Todella hieno ja mielenkiintoinen maailma.

  Jos rinnakkaistodellisuudet kiinnostaa kannattaa lukea!

  t. Satunnainen Ohikulkija (saatan myös palata) :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia paljon suosituksistasi! Pitkääkin tsekkailla, josko sattuisin löytämään jommankumman (tai miksei molemmatkin!) kunhan käväisen kirjastolla seuraavan kerran. :)

   Poista