keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Kesäisiä terveisiä

Hui!
Siitä on ehtinyt vierähtää ihan mielettömän pitkä aika, kun olen tänne viimeksi mitään kirjoitellut. No, onneksi näin kesän tullen asia tulee korjaantumaan, sillä aikaa kirja-arvosteluiden raapusteluun löytyy. : )

Kuinka moni on huomannut Suomalaisessa kirjakaupassa olevan tarjouksen "Lukemista kesään: 3 pokkaria 12 eurolla"? Jos et ole vielä ehtinyt käydä tsekkaamassa, niin nyt kannattaa! Itse käväisin kaupungissa eilen ja kuten arvata saattaa, kyllähän sieltä ne kolme pokkaria mukaan lähtivät. Valinnanvaraa on hurjasti ja pitkään arvottuani päädyin nappaamaan mukaani Paulo Coelhon Alkemistin, Siri Hustvedtin Lumouksen ja John Verdonin Numeropelin. Pitelin käsissäni pidemmän aikaa myös William Shakespearen Romeo ja Julia - pokkaria, koska olen tahtonut sen omakseni jo pidemmän aikaa, mutta vaihdoin sen sitten viime hetkellä tuohon Verdonin kirjaan.


Minun löytöjäni eiliseltä.
Eilen tuli sitten lueskeltua kesän ensimmäinen kirja, Annukka Salaman Käärmeenlumooja, josta kirjoittelen arvostelun mahdollisimman pian!

1 kommentti:

  1. Toi John Verdonin Numeropeli on ihan mielettömän hyvä kirja! Ainakin tykkäsin siitä ite, vaikka kyseinen tyylilaji ei omia suosikkejani olekaan. Ja Coelho on myös ihan helkkarin loistava kirjoittaja (oon lukenut tosin vaan Voittaja on yksin) ja rakastan noiden molempien kirjojen kieltä suuresti...

    VastaaPoista